Nu är vi snudd på klara med garderoberna på första sidan. På motsatt sida av rummet ska en identisk lösning byggas. Också. Det som återstår, och syns i bilden, är att slipa och måla över spackel- och fogrester då vi gjort sista putsningarna. Tyvärr är mitt hantverk inte så pass bra ännu att jag klarar mig helt utan att foga. Men det blir bättre och bättre för varje bygge som görs.

Så här mysigt har våra barn nu när det ligger och spela tv-spel. Här har det ibland legat en 4-5 barn samtidigt. Fönstret vetter mot vår innergård så dom får en fin utsikt och kan hålla koll på oss vuxna när vi är ute o jobbar.

Dörrarna gjorde vi med överbliven takpanel som vi hade liggande. Den var relativt tunn så för att undvika att få dörren att slå sig använde vi oss av en mdf-skiva på 16mm som baksida. Får se om den står emot ev. vridningar i träet.

För att bryta av lite så använde vi samma panel till baksidan av tv-skåpet. Alla kablar går genom baksidan och in i garderoben. Där har vi själva tv-spelet och samlar alla sladdar. Förstår inte hur det kan bli så mycket sladdar överallt!

Nu drar vi igång med en identiskt bygge på andra sidan av rummet. Där vetter fönster norr och vi kommer inte ha en tv där. Där blir dagbädden mer bara för häng och att ligga och läsa. Men det blir två identiska garderober på vardera sida.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *